Close sidebar
Close sidebar

Raluca, o miss boboc din Bârlad, a murit într-un accident devastator! Adolescenta se afla în mașină cu un prieten care abia își luase permisul

Tânărul care se afla la volanul mașinii avea 18 ani și își luase permisul recent.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O miss boboc din Bârlad şi-a pierdut viaţa într-un terifiant accident care a avut loc miercuri. Adolescenta se afla în maşină cu un prieten de 18 ani, care îşi luase permisul recent.

Raluca Noacă avea 15 ani, iar toamna trecută fusese numită miss în liceul în care învăţa. Raluca se afla în dreapta şoferului, un tânăr de 18 ani. Adolescentul nu avea mai deloc experienţă, iar viteza excesivă cu care mergea l-a făcut să piardă controlul volanului şi să intre într-un cap de pod.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Raluca a ajuns în comă la spital şi a fost operată de urgenţă, dar din păcate tânăra nu a mai putut lupta şi joi s-a stins din viaţă. Tânărul a ajuns şi el la spital, dar starea lui este bună. A curs cu mesaje de condoleanţe pe reţelele sociale, la aflarea veştii că Raluca nu mai este.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI