sursa foto: CBC
sursa foto: CBC

Macabra descoperire a fost facuta de angajatii unei companii de depozitare din Canada, dupa ce femeia nu si-a mai platit taxele pentru dulapul inchis cu cheie in care isi tinea "lucrurile".
Ramasitele a cinci baieti si ale unei fetite, cu varsta gestationala cuprinsa intre 34 si 40 de saptamani erau bagate in pungi si cosuri de gunoi, alaturi de jucarii si haine pentr copii.
Desi cadavrele se aflau in stare avansata de descompunere, expertii au declarat ca toti sase copii, nascuti l-a intervale diferite de timp, au fost vii in momentul aducerii pe lume.
Testele ADN au relevat ca fetita si cei 5 baietei au fost copiii cuplului Giesbrecht.
Andrea Giesbrecht in varsta de 42 de ani a fost acuzata ca a ascuns trupurile a 6 nou-nascuti si urmeaza sa fie condamnata, scrie au.news.yahoo.com.

Macabra descoperire a fost facuta de angajatii unei companii de depozitare din Canada, dupa ce femeia nu si-a mai platit taxele pentru dulapul inchis cu cheie in care isi tinea "lucrurile". Ramasitele a cinci baieti si ale unei fetite, cu varste gestationale cuprinse intre 34 si 40 de saptamani erau bagate in pungi si cosuri de gunoi, alaturi de jucarii si haine pentr copii.

Desi cadavrele se aflau in stare avansata de descompunere, expertii au declarat ca toti sase copii, nascuti l-a intervale diferite de timp, au fost vii in momentul aducerii pe lume. Testele

ADN au relevat ca fetita si cei 5 baietei au fost copiii cuplului Giesbrecht. Andrea Giesbrecht in varsta de 42 de ani a fost acuzata ca a ascuns trupurile a 6 nou-nascuti si urmeaza sa fie condamnata, scrie au.news.yahoo.com.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si