Bărbatul de 31 de ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Luceafărului din Râmnicu Vâlcea. Tragedia s-a produs la primele ore ale dimineții.

Citeste si: O tânără venită din Ucraina lansează un mesaj cumplit după ani de suferință: „Îmi dădea mâncarea făcută pentru câini”

Deși cadrele medicale au încercat să-i salveze viața, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, medici declarând decesul la fața locului.

Cum s-a produs incidentul

Incidentul s-a petrecut vineri dimineață în jurul orei 07.45. Bărbatul a căzut pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Citeste si: Trei români au fost găsiți morți în casă. Poliția a deschis un dosar penal

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Incidentul s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 07.45. Persoana în cauză a căzut pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări. Din păcate, paramedicii și medicul de la ambulanță au constatat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, decesul fiind declarat la scurt timp”, a precizat ISU Vâlcea.

Bărbatul a căzut de la etajul 6 pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări

[Sursa foto: GDS.ro]

Potrivit GazetaValceana.ro, echipajele venite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei, care se cunoștea cu persoana decedata și care a suferit un atac de panică.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Tragedie în județul Dolj

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi de către un bărbat de 60 de ani, din Bistreţ, despte faptul că i-a găsit pe vecinii săi decedaţi în locuinţa lor.

Citeste si: Caz șocant în Hunedoara. Un bărbat și-a înjunghiat fiul

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de 2 bărbaţi de 81 şi 61 de ani şi o femeie de 80 de ani, toţi din Bistreţ. S-a deplasat şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză”, a transmis IPJ Dolj, potrivit Gazeta de Sud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si