Close sidebar
Close sidebar

Moarte suspectă în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 31 de ani a căzut de la etajul 6 pe scara interioară a blocului

O tragedie s-a petrecut vineri dimineață în cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit presei locale, un bărbat de 31 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc turn.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul de 31 de ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Luceafărului din Râmnicu Vâlcea. Tragedia s-a produs la primele ore ale dimineții.

Citeste si: O tânără venită din Ucraina lansează un mesaj cumplit după ani de suferință: „Îmi dădea mâncarea făcută pentru câini”

Deși cadrele medicale au încercat să-i salveze viața, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, medici declarând decesul la fața locului.

Cum s-a produs incidentul

Incidentul s-a petrecut vineri dimineață în jurul orei 07.45. Bărbatul a căzut pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Citeste si: Trei români au fost găsiți morți în casă. Poliția a deschis un dosar penal

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Incidentul s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 07.45. Persoana în cauză a căzut pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări. Din păcate, paramedicii și medicul de la ambulanță au constatat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, decesul fiind declarat la scurt timp”, a precizat ISU Vâlcea.

Bărbatul a căzut de la etajul 6 pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări

[Sursa foto: GDS.ro]

Potrivit GazetaValceana.ro, echipajele venite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei, care se cunoștea cu persoana decedata și care a suferit un atac de panică.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Tragedie în județul Dolj

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi de către un bărbat de 60 de ani, din Bistreţ, despte

faptul că i-a găsit pe vecinii săi decedaţi în locuinţa lor.

Citeste si: Caz șocant în Hunedoara. Un bărbat și-a înjunghiat fiul

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de 2 bărbaţi de 81 şi 61 de ani şi o femeie de 80 de ani, toţi din Bistreţ. S-a deplasat şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză”, a transmis IPJ Dolj, potrivit Gazeta de Sud.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI