Avându-l în mijlocul acţiunii, în rolul principal, pe Murat Yildirim, unul dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi actori ai Turciei, serialul spune povestea inspirată din realitate a lui Ramo, un om care se revoltă împotriva unui sistem nedrept. Producţia face radiografia unor conflicte de familie, a prieteniei, dragostei şi a nevoii de justiţie. Totul se petrece într-un orăşel din sudul Turciei, dominat de sărăcie şi corupţie.

Citeste si: Debutul celui de-al treilea sezon “Mă numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe

De cine se va îndrăgosti

Ramo, liderul unui grup infracţional, specializat în furtul de benzină, acționează pentru o puternică familie a comunităţii, ce controlează întreaga zonă. În tot acest climat al nedreptăţii, în Ramo se trezeşte spiritul justițiar. Războiul lui nu va fi doar împotriva duşmanilor, ci şi împotriva familiei pentru care lucrează, a prietenilor. Mai mult decât atât va fi o luptă cu el însuşi iar cel mai mare test al său va fi dragostea, pentru că singura femeie pe care o va iubi este Sibel (Esra Bilgic), fiica celui împotriva căruia se ridică la luptă.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Fiica ambasadorului”

În această seară, în primul episod

Ramo, liderul celui mai puternic grup infracțional din Adana, lucrează pentru un puternic afacerist, Cengiz. Ramo se îndrăgostește de Sibel, fiica acestuia. În vreme ce tânărul încearcă să apere interesele familiei lui Cengiz, care are mari afaceri cu combustibil, Sibel pare că discreditează toate acțiunile acestuia.  Împreună cu bunul sau prieten Boz, Ramo trebuie să ducă la îndeplinire toate sarcinile patronului său, Cengiz, însă Halef, un alt colaborator al marelui afacerist, face totul pentru a eroda imaginea lui Ramo în fața șefului lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ramo urmează să rezolve o problema spinoasă, dată de șeful său. Afaceristul l-a însărcinat să recupereze marfa furată de către Seyhan Cuș, un contrabandist din zonă, și să îl aducă pe <inculpat> viu în fața sa. Numai că Ramo, care acționează după propriile reguli, va lua o decizie care îl va supăra pe Cengiz.

Nu pierdeţi, din această seară, de la 23:30, un nou serial plin de tensiune și răsturnări de situație, “Ramo”, numai la Kanal D. 

Citeste si: Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! #Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si