Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. După o discuție dintre Bianca Comănici, Marius și Gabriel de la „Puterea Dragostei” lucrurile au ieșit la iveală. Bruneta scoate arma împotriva noii concurente Ramona Modoi. „Și eu cred că-l place pe Livian, ieri în emisiune a și zis ca ei doi sunt la fel.” a transmis Marius de „Puterea Dragostei”.

bianca livian și ramona

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian.

Citeste si: Cu ce se ocupa Manuela înainte să vină la Puterea Dragostei?

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. „Să-l placă, dar n-are șanse! Îl cunosc pe Livian. Nici nu se joacă, vrei să te mint. Am încredere în mine și în el. Dacă el e să fie cu ea, înseamnă că nu-l cunosc și atunci nu e pentru mine și îl pup, pa-pa.” a spus Bianca Comănici revoltată.

bianca livian și ramona

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. „Se joacă și doar atât!Mamă ce geloasă ești.” a adăugat Gabriel de la „Puterea Dragostei”.

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Citeste si: Cum a decis Livian de la Puterea Dragostei să se protejeze de pandemia de coronavirus: "Nu mai intră, nu mai iese"

Ramona de la „Puterea Dragostei” luptă cu Bianca Comănici pentru inima lui Livian: „Ea se vede că te vrea, dar tu nu...se vede clar!”

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Bianca de la „Puterea Dragostei” a menționat: „E al meu momentan, eu așa zic. N-are șanse altcineva...dacă vrea să accepte adevărul. Ea m-a deranjat pe mine pentru că s-a dus și și-a dat cu părerea pe live. A spus acum două zile că aici în emisiune eu și el suntem împreună, dar afară nu. Crede că mă folosește!”.

bianca livian și ramona

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Ramona de la „Puterea Dragostei” a fost întrebată de Bianca de ce are această părere despre ea și Livian. Noua concurentă a replicat: „Dacă eu așa consider...trebuie să-ți dau ție explicații de ce și cum...”.

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei povestește cum a ajuns să colaboreze cu Lino Golden. Cine a fost omul de legătură?

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Ramona a afirmat și către Livian: „Ea se vede că te vrea, dar tu nu...se vede clar!”.

bianca livian și ramona

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Livian de la „Puterea Dragostei” susține că el nu se dă cum bate vântul. De asemenea Bianca Comănici o acuză pe Ramona Modoi că este influențată de Roxana Buzoiu și de Andreea Pirui.

bianca livian și ramona

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. Noua concurentă neagă tot: „Eu nu înțeleg ce ai tu cu mine, Bianca? Eu nu am prietene aici, nu mă iau după nimeni.”

Ramona de la Puterea Dragostei și Livian. În prezent, Livian de la „Puterea Dragostei” și Bianca formează un cuplu, deși în urmă cu doar câteva săptămâni au fost despărțiți. Bianca Comănici a fost implicată într-un scandal sexual de amploare cu primul ei iubit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si