Close sidebar
Close sidebar

Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea. Cine este bărbatul misterios care a apărut în viața ei

Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit. Focoasa blondă s-a afișat alături de un bărbat misterios. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Imaginile vorbesc de la sine.

Georgiana Balaban,

ramona modoi are iubit [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a cuplat cu un tânăr din București. Cei doi au postat imagini în mediul online în care se sărută și se îmbrățișează. Fanii au reacționat imediat.

Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea. Cine este bărbatul misterios care a apărut în viața ei

Ramona de la „Puterea Dragostei” a intenționat să formeze un cuplu cu Livian Pop. În acel moment, bărbatul forma deja un cuplu cu Bianca Comănici. Ramona a anunțat în urmă cu puțin timp că va intra și în sezonul trei al emisiunii „Puterea Dragostei” alături de prietena sa, Daiana Marcu.

ramona modoi are iubit [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp: „Andra de acum încolo o să fie sub protecție!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Secretul Alexandrei de la „Puterea Dragostei”: „Cea mai frumoasă avere de pe acest pământ!”

Citeste si: Imagini fierbinți cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” la piscină. Cum a fost surprinsă bruneta

În prezent, Ramona Modoi trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bucureștean. Tânăra are și un copil, pe nume Darius, dintr-o relație anterioară.

ramona modoi are iubit [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vești bune pentru Ella: "Soarta vă va aduce împreună oricât ați încerca să vă opuneți..." Cum a reacționat când a primit mesajul?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI