Ramo Modoi de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit încă jumătatea, însă a intrat în afaceri. Ea și tatăl ei și-au deschis un service și o spălătorie auto, intitulată „Modoi”. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D locuiește în Capitală alături de familia și de băiatul ei.

Citeste si: Ce i-a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei” iubitei sale chiar de ziua ei. Mesaj emoționant pentru Alexandra

Ramona este pasionată de TikTok, motiv pentru care a decis să facă filmulețe zilnic. Urmăritorii blondinei îi apreciează clipurile și îi adresează cuvinte de laudă.

Cine este, de fapt, Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei”

Ramona Modoi este fostă concurentă a sezonului doi „Puterea Dragostei”. Tânăra este o mămică sexy ce venise să-și întâlnească iubirea în casa dragostei.

Citeste si: Romeo de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea. Tânărul s-a filmat în pat alături de noua cucerire

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

ramona modoi de la puterea dragostei afacere
Ramona Modoi de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Ea este mama unui băiețel pe nume Darius. Rămasă singură, a venit în cadrul emisiunii pentru a-și întâlni dragostea, însă fără succes.

Citeste si: Întâlnire de gradul zero la „Puterea Dragostei”. Fetele au încins ringul de dans

Ramona Modoi a fost îndrăgostită de Livian Pop, însă cei doi nu au format nimic mai mult decât o prietenie. Pe atunci, Livian era împreună cu Bianca Comănici.

Ramo Modoi de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent și își crește fiul alături de familia sa.

Citeste si: Cine este de fapt iubitul Roxanei Buzoiu, fostă concurentă Puterea Dragostei

Citeste si: Jador suferă de singurătate. Manelistul și-a surprins fanii cu ultimul mesaj postat: ”Atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt sunt singur”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si