Close sidebar
Close sidebar

Range Rover Sport, masina fara sofer care respecta semnele de circulatie ar putea ajunge pe strazi in cateva luni

O masina care se conduce singura in oras si respecta semnele de ciruclatie ar putea ajunge pe strazi in urmatoarele luni.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tehnologia de ultima generatie ii permite modelului Rage Rovers Sport sa faca fata unui flux mare de masini in sensurile giratorii si in intersectii si chiar sa faca loc vehiculelor de urgenta.

Aceasta masina inteligenta face parte dintr-un proiect sustinut de guvernul britanic pentru a mentine tara in prima linie a tarilor producatoare de masini fara sofer, noteaza Daily Mail.  The Sport ar putea ajunge pe strazi la sfarsitul acestui an.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Masina este capabila sa indeplineasca sarcini complexe in orase, fara interventia soferului. In prezent, exista doua tipuri de tehnologii folosite pentru astfel de masini: cele autonome, in cazul in care masinile se conduc singure, si cele conectate la o unitate, unde vehiculele aflate pe acelasi drum comunica unele cu altele prin wi-fi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI