Close sidebar
Close sidebar

Ranitii din Colectiv vor face recuperare cu tehnicile pe care medicii le-au invatat la un centru de mari arsi din Belgia

Patru medici de la Spitalul Militar Central din Capitala au fost trimisi la Centrul de mari arsi de la Spitalul Militar Reine Astrid din Belgia pentru a invata tehnicile pe care medicii de acolo le folosesc pentru recuperarea ranitilor, urmand ca de aceste tehnici sa beneficieze si ranitii din Colectiv.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Patru medici de la Spitalul Militar Central din Capitala de la sectiile de recuperare au mers in Belgia pentru un program de formare la Centrul de mari arsi al Spitalului Militar Reine Astrid.

"Colegele noastre au fost implicate, inca din prima zi, in realizarea tehnicilor specifice de masaj, kinetoterapie si mobilizare, sub indrumarea fiziokinetoterapeutilor belgieni, aplicate in cazul pacientilor raniti, in urma incendiului de la Clubul Colectiv, acestia aflandu-se in cea de-a 6-a luna de recuperare", se noteaza in anuntul Spitalului Militar, potrivit Mediafax.

Programul parcurs de medicii romani intre 18-29 aprilie a venit la initiativa sefului Centrului de mari arsi de la Reine Astrid. Sase dintre ranitii de la Colectiv vor beneficia de programul de recuperare de la Spitalul Militar Central.

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber- kanald.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI