Coleman a murit pe 7 februarie, după ce a căzut în timp ce alerga.

Actorul britanic a jucat în alte două lungmetraje, „It’s Alive” şi „The Fourth Kind”, în 2009.

Citeste si: VIDEO| Imaginile zilei vin din China lovită de coronavirus: Medicii poartă câte două măști de protecție și două rânduri de mănuși

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Reacția lui Nelson Mondialu la lacrimile fiului său, după despărțirea de Bianca de la „Puterea Dragostei”: „I-am despărțit! Las` să plângă! Mai bine plânge acum decât peste 15-20 de ani! Victorie!”

El a studiat apoi Zoologia la Universitatea din Manchester, înainte de a se dedica activismului. El colabora cu organizaţia de mediu Extinction Rebellion, care luptă pentru conservarea faunei sălbatice.

Vestea morţii lui a fost dată de mama Liz Jensen, care a publicat un mesaj online. Ea a precizat că familia nu ar putea fi mai mândră de reuşitele fiului ei şi că moştenirea lăsată în scurta lui viaţă trebuie preţuită.

Citeste si: Salam de biscuiți rețetă simplă: Așa se face desertul copilăriei!

Jensen a publicat şi un eseu, „This is Why I Rebel”, scris de Coleman pentru Extinction Rebellion, în care el descrie obligaţia pe care o simte faţă de mişcarea activistă.

„Cunoscând ştiinţa, nu am altă alegere decât să spun adevărul şi să îmi păstrez principiile în faţa acestui adevăr. Nu voi sta deoparte să văd cum arde lumea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si