Close sidebar
Close sidebar

Rapid Bucuresti a intrat in faliment! Decizia data de Tribunalul Bucuresti!

Dupa decizia Tribunalului Bucuresti de ieri, atunci cand judecatorii au decis condamnarea la trei ani de inchisoare a lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, astazi o noua decizie bomba loveste fotbalul romanesc.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clubul Rapid Bucuresti a fost declarat falimentar. Decizia a fost luata in aceasta dimineata. Clubul din Giulesti are datorii de peste 18 milioane de lei, dintre care 10 milioane de lei catre cei de la FISC.

Societatea comerciala care administreaza clubul a fost bagata in insolventa in 2012, dar situatia financiara a clubului nu s-a imbunatatit. Desi giulestenii sperau saisi rezolve problemele financiare cu banii primiti din drepturile TV din Liga 1, se pare ca echipa ar putea sa nu mai ia startul in noua editie de campionat.

Clubul infiintat in 1923 are dreptul sa faca o contestatie la decizia data de Tribunalul Bucuresti in termen de 10 zile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI