Close sidebar
Close sidebar

Rapid Bucuresti intra in faliment. Curtea de Apel a respins cererea de suspendare provizorie

Veste extrem de proasta pentru iubitorii formatiei din Giulesti. Echipa Rapid Bucuresti va urma sa fie desfintata dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea clubului din Grant de a suspenda decizia de intrare in faliment.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel ca, dupa decizia de astazi, procedura de lichidare va continua si, cel mai probabil, Liga Profesionista de Fotbal va exclude formatia din Giulesti din sezonul urmator al Ligii 1.

Decizia instantei nu lasa nicio cale de atac pentru reprezentantii "alb-visiniilor".

Cererea a fost inregistrata saptamana trecuta la Tribunalul Bucuresti, insa instanta si-a declinat competenta judecarii cauzei, dosarul ajungand la Curtea de Apel Bucuresti.

Avocatii clubului Rapid Bucuresti au solicitat instantei suspendarea, pe calea ordonantei presedintiale, a executarii deciziei din 13 iunie a Tribunalului Bucuresti prin care s-a dispus intrarea clubului in faliment.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI