- Am vazut o fata si au tras-o intr-o masina, aia am declarat si aia a fost.

In urma cu cinci ani, Ana Maria Chivu, o tanara in varsta de 22 ani, a disparut fara urma. Venea de la biserica unde participase la slujba. I-a spus mamei sale ca ajunge in scurt timp, dar nu a mai ajuns niciodata.

Virgil Chivu- tatal fetei disparute: In seara zilei de 5 mai 2012 in jurul orelor 20 fiica mea se intorcea de la biserica la apartamentul din Rosiori de Vede- Asa cum i-a spus mama ei, a trecut pe la apartament, a luat lucrurile de care era vorba si a facut sacosa si a ajuns in zona din afara orasului Rosiori de Vede, in zona de agreement. Apoi sotia a venit sa mi spuna ca nu mai raspunde la telefon si ne-am impacientat, pentru ca ea nu obisnuia sa faca lucrul acesta.

Parintii au plecat sa o caute, au anuntat si politia, dar fata era de negasit. O martora care se afla in zona le-a spus ca a vazut cum fata este impinsa cu forta de patru indivizi intr-o masina neagra.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa un timp, martora a fost amenintata de patru indivizi din zona sa nu mai declare nimic.

- Am vazut o fata si au tras-o intr-o masina, aia am declarat si aia a fost. Patru persoane erau. Da, tineri. Imi e frica, viata mea sa fie in pericol...

Au aparut si alti martori care au spus ca membrii unui clan interlop din zona ar avea legatura cu disparitia fetei si ca aceasta a fost rapita si dusa in Spania pentru a fi exploatata sexual.

Mama fetei disparute: Au retele de fete, unul in Spania si altul in Anglia Am date sa va spun. Mi-a povestit tot. Si cum a trecut-o, cum au tinut-o 7-8 zile acasa,  dupa aceea cu o duba au trecut o in Spania.

In urma cu doi ani, o femeie care o cunostea de mica pe Ana Maria spune ca a vazut-o la Madrid, cersind la gura unui metrou.

-Trebuia sa ne ducem si sa o intrebam, dar ne a fost frica ca sar, ne termina si pe noi. Ea era langa un gard de ciment, asezata.

Marturiile nu i-au ajutat pe politisti.

Purt. Cv.  Ipj Teleorman, Teodora Dragole: Au fost audiati martori si persoanele banuite despre care s-a zis ca au legatura cu acest caz de disparitie dar pana in prezent nici o ipoteza nu a fost confirmata.

Toti martorii din acest dosar au fost amenintati de catre persoane necunoscute exact dupa ce depuneau declaratiile. Cum de au aflat interlopii despre cine e vorba, de ce nu reusesc politistii sa rezolve acest caz? Concluziile le trageti dumneavoastra...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si