Tanara ajunsese in Italia pentru o sedinta foto, dar a fost rapita, drogata si tinuta captiva sase zile. Agresorul a fost retinut.

Cand a ajuns in apartamentul unde trebuia sa aiba loc sedinta foto, tanara a fost asaltata de doi barbati, drogata cu ketamina si bagata intr-un geamantan, apoi transportata la o casa din Borgial, potrivit click.ro

”Victima a fost drogata cu ketamina, dupa care a fost bagata in portbagaj unde a stat ore bune”, a declarat procuroeul italian Paolo Storari, potrivit BBC.

Timp de sase zile, tanara a stat inchisa intr-o casa din Borgial, la nord-vest de Torino.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Anchetatorii au descoperit ca polonezul a organizat mai multe licitatii pe internet ca sa vanda fete rapite. Politia cerceteaza acum sa dovedeasca daca anunturile au fost adevarate sau au fost inventate.

Tanara a fost eliberata dupa sase zile. Aparent, infractorul si-a dat seama ca femeia are un copil de 2 ani si nu vrea sa aiba de-a face cu mame, au mai spus anchetatorii.

El a fost arestat dupa ce a condus-o pe tanara la Consulatul Marii Britanii din Milano.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si