Close sidebar
Close sidebar

Raport de sanatate publica, ascuns de conducerea Muzeului de Geologie. Radiatii de 200.000 de ori mai mari decat dozele admise au fost masurate la 100 de metri de protestatarii din Piata Victoriei

Un raport de sanatate publica, realizat de geochimistul Adriana Ion, dezvaluie ca la Muzeul de Geologie din Bucuresti, aflat la cativa metri de Piata Victoriei, radiatiile sunt de 200.000 de ori mai mari decat dozele admise. Asta inseamna mai mult decat limita impusa "zonei negre" de la Cernobil.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tolo.ro publica astazi un articol despre radiatiile extrem de mari din zona Piata Victoria din Bucuresti. La Muzeul de Geologie, aflat la doar cativa metri distanta de multimea care protesteaza zilele acestea in fata Guvernului, exista doi mamuti, ale caror fosile sunt radiate.

Adriana Ion, geochimist la Facultatea de Geografie, a masurat radioactivitatea din zona, iar raportul a dezvaluit radiatii de 200.000 de ori mai mari decat dozele admise. Ce este crunt e ca cei din conducerea Muzeului de Geologie stiu despre acest pericol, dar nu s-a luat nicio masura.

"Fosilele au un grad de iradiere mare", a explicat unul dintre paleontologii muzeului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Muzeul are fosilele ale doi mamuti. Unul este tinut sub o prelata, iar celalalt este expus la etajul trei. Ambii mamuti sunt radioactivi.

Partea si mai trista este ca angajatii sunt primii afectati, le cad parul si dintii, iar unii fac cancer.

”Zece dintre noi au cancer, ne cad parul si dintii”, spune unul dintre angajatii muzeului, care doreste sa ramana anonim.

Citeste mai mult aici

Foto: Facebook Catalin Tolontan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI