Close sidebar
Close sidebar

Raport IML in cazul mortii lui Vasile Turcu: Fost actionar dinamovist a stat 5-7 minute fara oxigen. Trupul omului de afaceri, depus la capela Reinvierea din Capitala

Durere de nedescris in familia lui Vasile Turcu. Trupul neinsufletit al fostului actionar de la Dinamo a fost depus la capela Reinvierea, pentru ca apropiatii sa isi ia ramas bun. Vasile Turcu ar putea fi inmormantat fara slujba religioasa, din cauza ca si-a pus capat zilelor, informeaza B1 TV.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intre timp, a aparut raportul Institutului de Medicina Legala in cazul fostului actionar dinamovist. Specialistii au concluzionat ca omul de afaceri a murit din cauza lipsei de oxigen. Legistii sustin ca Turcu nu mai putea fi salvat, pentru ca a fost gasit prea tarziu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Biletul de adio lasat de Vasile Turcu, si faptul ca sotia sa l-a gasit fara suflare nu lasa loc de intrepretari. Verdictul este unul singur: fost actionar de la Dinamo s-a sinucis.

Fiind vorba de o moarte suspecta, procedura judiciara impunea o autopsie.
Necropsia a fost efectuata la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici".
 
”Au fost leziuni extrem de grave care au condus la decesul victimei. Creierul nu a primit oxigen, au permis resuscitarea, dar corpul lui Turcu nu a mai avut puterea sa revina la functiile vitale. A intrat intr-o coma care s-a transformat rapid in moarte cerebrala”, se arata pe raportul IML, citat de Libertatea. 
 
Vasile Turcu a fost tinut artificial in viata pentru o scurta perioada de timp, la Spitalul Floreasca. in tot acest timp, au fost prelevate probe pentru analize de laborator care vor stabili daca fostul actionar dinamovist consumase bauturi alcoolice sau alte substante interzise, inainte de a-si lua viata.
 
Imediat dupa disparitia lui Turcu, speculatiile pe marginea mortii lui au inceput insa sa se inteteasca, chiar si in presa straina.
intr-un editorial aparut in Sputnik, o intreaga teorie a conspiratiei a fost pusa pe picioare. Publicatia apropiata de Kremlin vehiculeaza ca Vasile Turcu ar fi fost de fapt omorat, fapt musamalizat ulterior. Potrivit Sputnik, in spatele acestei morti controversate ar sta serviciile secrete. 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI