Grasu XXL a fost prezent la un festival din Capitală care a avut loc în weekend. În timpul reprezentației sale, artistul a fost blamat de unul dintre oamenii din public, care l-a acuzat că face reclamă jocurilor de noroc.

Ce s-a întâmplat

„Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, a spus un bărbat, după cum reiese dintr-un clip distribuit pe Tiktok.

Bodyguarzii care asigurau paza l-au prins pe tânăr şi au încercat să-i ia microfonul. În tot acest timp, Grasu XXL s-a apropiat de contestatarul său pe care l-a stropit cu apă dintr-o sticlă.

Citeste si: Doi adulți și doi minori au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Cântărețul l-a înjurat pe participant și i-a îndemnat și pe ceilalți să facă același lucru.

Citeste si: Admiterea la facultate 2022. Când începe și care sunt actele necesare pentru înscriere

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, e o scurtă parte din reacția lui Grasu XXL.

Polițiștii s-au autosesizat

Clipul distribuit pe Tiktok a stârnit sute de reacţii. Unele persoane l-au acuzat pe rapper că a instigat la violență asupra tânărului din public și că nu își asumă faptul că face bani și din promovarea jocurilor de noroc.

Citeste si: Mesaje pentru luna iulie 2022: Urări frumoase pentru a doua lună din vară

Polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetări. 

"Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5."

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul ordonanței de urgență privind prețul carburanților

Cântărețul a fost marți la la Secția 17 de Poliție din Capitală pentru a da explicații.

VIDEO: „Din cauza lu` ăla s-a stricat tot concertul!” Grasu XXL, primele declarații după ce a fost audiat

 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si