In urma cu putin timp, Elena Dumitrache a decis ca este mai mai bine sa moara si s-a aruncat pe gura de aerisire a blocului (ghena interioara de gunoi). A fost gasita de vecinii care au dat alarma la numarul de urgenta 112.

Trupul neinsufletit al femeii a

fost preluat de o masina a Serviciului de Medicina legala Braila si transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Vecinii au numai vorbe bune de spus despre vecina lor, spun ca era o femeie curata, ingrijita, insa singuratatea si bolile au impins-o la sinucidere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

O vecina ne-a spus ca, azi-dimineata, s-a intalnit cu Elena si era suparata, spunea ca ii este foarte rau si ca s-a saturat sa se simta rau.

Nu a dat semne ca isi va lua viata. Un barbat care locuia in bloc ne-a aratat de unde a sarit vecina sa, urmele de sange fiind inca vizibile.

Victima locuia, dupa cum spun vecinii, la etajul 6 al blocului, insa a facut saltul mortal de la etajul 10. Politistii au efectuat cercetarea la fata locului insa nu s-a constatat nimic suspect, stabilindu-se ca este vorba de sinucidere.

Sursa: obiectiv vocea brailei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si