Close sidebar
Close sidebar

Rareș Bogdan a prezis căderea Guvernului PNL: Cel mai probabil tot Orban va fi premier

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, anunță că cel mai probabil PNL îl va propune premier tot pe Ludovic Orban.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Noi nu avem ce să îi reproșăm, ar fi aberant să îl înlocuim în condițiile în care în trei luni de zile a făcut extrem de multe lucruri bune pentru România, deci, probabil, vom merge pe aceeași formulă guvernamentală", a declarat Rareș Bogdan.

Citeste si: VIDEO| Guvernul Orban PICĂ în urma votului moțiunii, potrivit unor surse din Parlament

Orban, replică la criticile din Parlament: Sunteţi majoritari aici. Când ieşiţi pe stradă sunteţi dezavuaţi, sunteţi într-o cruntă minoritate şi nu veţi scăpa de votul oamenilor!

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, într-o a doua luare de cuvânt în faţa Parlamentului care dezbate moţiunea de cenzură, că nu va răspunde "bădărăniilor” vorbitorilor care au atacat Guvernul şi a criticat fosta guvernare a PSD pentru creditele luate şi pentru modul în care au guvernat. "Sunteţi majoritari aici.

Când ieşiţi pe stradă sunteţi dezavuaţi, sunteţi într-o cruntă minoritate şi nu veţi scăpa de votul oamenilor!”, le-a spus Orban celor la PSD.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Băsescu: Nu cred că va cădea Guvernul pentru că nimeni nu are acest interes

"Nu voi răspunde la nicio bădărănie şi minciună nenorocită care a fost rostită de la acest microfon. Ştiu că aveţi probleme cu cititul, dar înainte de a vorbi despre un subiect vă readuc aminte că trebuie să citiţi”, a spus Orban.

Acesta a reluat mesajul iniţial arătând că guvernul PSD a introdus coplata în sistemul sanitar, iar guvernul pe care îl conduce a abrogat acest lucru.

"Măcar ascultaţi dacă aveţi probleme cu cititul.(...) Eu când aud povestea asta cu împrumuturile din gura PSD-ului îmi dau seama că nu mai există limita neruşinării la PSD", a spus Orban.

Citeste si: Veste extraordinara! Pensii mai mari cu 21%. Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de marire

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI