Florina, soția PNL-istului Rareș Bogdan, a dezvăluit la ”Cristina Șișcanu Show” că va deveni mămică luna viitoare. Cei doi vor deveni părinții unei fetițe, ei având și un băiat pe nume Mihai.

Florina a mai spus că deși este însărcinată, se ocupă și de amenajarea casei unde familia se va muta în curând. Deși vor avea mai mult spațiu, Rareș Bogdan nu va mai avea loc în patul conjugal.

În prezent, Florina Bogdan doarme cu băiatul iar după nașterea fetiței, aceasta va dormi cu amândoi. ”Pe Rareș o să-l mutăm în camera copilului”, a spus Florina Bogdan.  

Familia Bogdan ar putea să plece la Bruxelles

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Dar nu-mi pare rău, părerile sunt împărâite, chiar nu țin cont de cine ce zice, eu asta simt.(...). Nu știu cum o să dorm cu doi.

Chiar vorbeam cu Mihai, iar el mi-a zis că vrea să stea la mijloc. Pe Rareș o să-l mutăm în camera copiilor. Acum ne gândeam cum întoarcem patul. Categoric și ea va fi în pat, dacă nu va fi cu Rareș în pat. Este important, copilul să stea lângă părinți”, a declarat soția lui Rareș Bogdan pentru ”Cristina Șișcanu Show”.

Pe de altă parte, Florina nu a exclus varianta ca toată familia să plece la Bruxelles.

Rareș Bogdan are practic asigurat un post de europarlamentar, el fiind pe prima poziție în PNL la alegereile de pe 26 mai. Liberalii sunt cotați cu un scor electoral de aproximativ 25% din opțiunile de vot ale românilor, conform sondajelor de opinie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si