Close sidebar
Close sidebar

Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu, dați în judecată de jurnalistul Ionuț Cristache! E scandal uriaș în lumea televiziunii

Jurnalistul Ionuț Cristache i-a dat în judecată pe Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu, după ce aceștia l-au numit ”slugă absolută” la o emisiune de la Realitatea TV.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ionuț Cristache s-a ținut de cuvânt și l-a dat în judecată pe Rareș Bogdan pentru afirmațiile făcute la adresa lui pe vremea când acesta modera o emisiune la Realitatea TV. Jurnalistul de la TVR l-a acționat în instanță și pe Oreste Teodorescu. Culmea, nici Bogdan și nici Teodorescu nu mai apar pe post la Realitatea: primul a ajuns europarlamentar iar al doilea a primit ”interzis” la mai puțin de o săptămână după scandalul cu Ionuț Cristache.

Scandalul a început după ce Rareș Bogdan l-a acuzat pe Cristache de faptul că urmărește anumite interese politice și nu este echidistant, deși are o emisiune la televiziunea publică. "La televiziunea națională este un băiețaș plecat de la Antena 3 și care îi cântă de parcă este sluga absolută. Nu știu cum îi țin ăia acolo. Eu nu am văzut în viața mea așa ceva.

La televiziunea națională ar trebui să fie cei mai echidistanți. E sluga absolută", a spus Rareș Bogdan, anul trecut.

Cristache despre Bogdan: ”Te-ai obișnuit să jignești”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cristache a replicat printr-o postare lungă pe contul lui de socializare prin care îl anunța pe Bogdan că îl dă în judecată. ”Te mai caută procurorii prin dosarul lui Vanghelie? Dacă Vanghelie conducea încă sectorul 5 te băgai la Vanghelionul de anul asta? Te mai plimbi cu elicoptere ale unor privați dubioși la evenimente de asemenea private la care participă președintele Iohannis? Chiar așa, mai dai cu mătura pe la Cotroceni? Dar pe la SRI? Tu vorbești de slugărnicie? Taman tu? Pe aceasta cale te anunț că te dau în judecată, măcar să ne distrăm! Pe banii tai!

Mă rog, ai tăi... umbli slobod de prea mult timp, te-ai obșinuit să jignești fără s-o pățești și tu și gașca ta de hiene nevaccinate! Aceasta postare este un pamflet! Mai puțin partea cu judecata!", a scris Cristache. 

Citeste si: Rareş Bogdan: Viorica Dăncilă ar trebui ca, înainte de a candida la alegerile prezidenţiale, să urmeze încă o dată şcoala liceală

Procesul intentat de Ionuț Cristache se judecă la Tribunalul București și a ajuns deja la a treia ședință, respectiv administrarea de probe.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI