Barbatul nu este la primul gest violent pe care il face impotriva tiganilor. In 2014, barbatul a mai injunghiat un om de 17 ori, insa a primit doar o pedeapsa cu suspendare, relateaza adevarul.ro. Mai mult, el a incercat sa dea foc blocului in care locuia, iar politistii i-au dat o amenda pentru tulburarea linistii publice.

Cea de-a doua victima a lui Ivanov este un barbat de 53 de ani, de etnie roma, care si-a construit o coliba pe malul baltii Catusa, pe care o folosea atunci cand mergea la pescuit.

Fara niciun motiv, l-a atacat pe barbat in timpul noptii, i-a dat cu un topor in cap si l-a injunghiat de mai multe ori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„E rasist si a spus ca unde prinde un tigan il omoara. Pe mine m-a taiat acum doi ani degeaba, ca ma uraste, ca e rasist, iar acum a intrat noaptea peste cumnatul meu si l-a macelarit. Ne-au zis doctorii ca nu scapa. De ce nu l-au inchis de prima oara? In plus, ne musca, mi-a muscat fetita, m-a muscat pe mine de ureche, pe mama... Cand l-au adus cu politia la casa cumnatului meu, radea si spunea ca are acum o satisfactie mai mare, nu regreta”, a declarat Vasile Serban, prima victima a lui Marian Ivanov.

Acum, Ivanov a fost condamnat la 17 ani de inchisoare si a fost obligat sa plateasca daune materiale de 3.000 de lei si daune morale de 20.000 de lei catre rudele victimei sale. Hotararea Tribunalului Galati nu este definitiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si