Close sidebar
Close sidebar

Rasistul din Galati care a macelarit un barbat a fost condamnat la 17 ani de inchisoare. O alta victima face dezvaluiri socante: "A zis ca unde prinde un tigan il omoara"

Marian Ivanov, un galatean de 43 de ani, a fost condamnat la 17 ani de inchisoare, dupa ce in luna februarie 2016 a ucis un cetatean de etnie roma, care dormea pe malul baltii Catusa, fara nicio explicatie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul nu este la primul gest violent pe care il face impotriva tiganilor. In 2014, barbatul a mai injunghiat un om de 17 ori, insa a primit doar o pedeapsa cu suspendare, relateaza adevarul.ro. Mai mult, el a incercat sa dea foc blocului in care locuia, iar politistii i-au dat o amenda pentru tulburarea linistii publice.

Cea de-a doua victima a lui Ivanov este un barbat de 53 de ani, de etnie roma, care si-a construit o coliba pe malul baltii Catusa, pe care o folosea atunci cand mergea la pescuit. Fara niciun motiv, l-a atacat pe barbat in timpul noptii, i-a dat cu un topor in cap si l-a injunghiat de mai multe ori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„E rasist si a spus ca unde prinde un tigan il omoara. Pe mine m-a taiat acum doi ani degeaba, ca ma uraste, ca e rasist, iar acum a intrat noaptea peste cumnatul meu si l-a macelarit. Ne-au zis doctorii ca nu scapa. De ce nu l-au inchis de prima oara? In plus, ne musca, mi-a muscat fetita, m-a muscat pe mine de ureche, pe mama... Cand l-au adus cu politia la casa cumnatului meu, radea si spunea ca are acum o satisfactie mai mare, nu regreta”, a declarat Vasile Serban, prima victima a lui Marian Ivanov.

Acum, Ivanov a fost condamnat la 17 ani de inchisoare si a fost obligat sa plateasca daune materiale de 3.000 de lei si daune morale de 20.000 de lei catre rudele victimei sale. Hotararea Tribunalului Galati nu este definitiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI