Seringi folosite si azvarlite de-a valma, pe trotuare si in spatele blocurilor. Unele au urme de sange si numai Dumnezeu stie ce infectii periculoase zac in ele. Un tablou ce-ti da fiori!

Terifiantele imagini sunt surprinse in plin centrul capitalei. O bomba cu ceas pe care responsabilii o ignora. De nimeni nu se mai feresc consumatorii de droguri.

Au ajuns sa-si injecteze moarte sub privirile inmarmurite ale trecatorilor... iar peisajul lasat in urma este dezolant, dar si extrem de periculos.


, "Ei vin aici, daca se vand drogurile aici.

Unde?

Aici, pe Anton Pan. Stiti cum e?

Politia stie dar nu il prinde pe ala care le vinde"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cu inima stransa pasesc oamenii prin zona.

 

Dupa ce imaginile de groaza au fost difuzate la Stirile Kanal D, reprezentantii primariei si-au facut curaj sa patrunda printre mormanele de seringi si sa le stranga.  

Un astfel de raspuns din partea autoritatilor socheaza. Mai ales ca zona in care sunt filmate scenele nu e departe de kilometrul zero al capitalei si la doi pasi de institutii importante. Ca o ironie, raiul drogatilor e vecin cu Agentia Nationala Antidrog, cu Tribunalul Bucuresti si cu Garda de Mediu.( GRAFICA!!!!!))

Cei de la Agentia Nationala Antidrog sunt constienti de pericol dar nu  intra in atributia lor  sa culeaga seringile de pe strazi.

Doar deruleaza campanii de prevenire si ii trateaze pe toxicomani in centre. Nu neaga insa ca fenomenul s-a extins fulgerator si cu greu mai poate fi starpit.

"Deci, acum nu ne mai gandim doar la Ferentari cand vorbim de droguri injectabile..."

Pana si medicii au fost uimiti cand au vazut imaginile de cosmar si trag un semnal de alarma.

"Orice produs din sange contaminat cu un un virus sau cu o bacterie este un risc si un pericol pentru a contacta acea boala. Hepatita C- se stie ca a ajuns si la 90% in randul toxicomanilor. Exista si pacienti cu hiv, cu virus B"

Nu doar seringile abandonate pe strazi sunt un pericol, ci si consumatorii, mai ales daca isi injecteaza etnobotanice.

Politia Capitalei sustine ca s-au facut destule plangeri si ca ofiterii de la crima organizata au o ancheta in derulare. Pana la o concluzie finala... au trimis patrule care sa supravegheze zona. Ramane de vazut daca masurile vor si da roade!!!!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si