Close sidebar
Close sidebar

Raspunsul unui roman din Anglia intrebat de patron care e diferenta dintre romani si englezi. A fost concediat imediat

Raspunsul unui roman din Anglia, intrebat de patronul pentru care lucra care e diferenta dintre romani si englezi, a devenit viral pe retelele de socializare. Totodata, din cauza raspunsului sau, tanarul ar fi ramas si fara loc de munca.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intreaga poveste ar fi fost relatata chiar de tanar pe Facebook, fiind apoi intens distribuita pe retelele de socializare. Iata mesajul sau:

”Un englez m-a intrebat ieri care-i diferenta intre un Englez si un Roman si de ce exista antipatia asta intre noi si ei iar eu am fost sincer si i-am raspuns: suntem mai muncitori, mai buni la pat, mai seriosi, mai frumosi, mai hoti, mai sinceri, mai iubitori, mai umblam cu femeile lor, mai furam, mai venim si nu mai plecam. A zambit si a parut sa aprobe ce am zis. Ca dupa ora 5 cand am terminat programul sa ma anunte ca pot sa-mi caut alt job de Luni.  Asa ca weekend placut, vedem de Luni ce si cum..”, a scris Valentin Stoian, tanarul plecat in Marea Britanie, dupa cum noteaza jurnaldinromania.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Adevarat sau nu, cert e ca raspunsul tanarului a creat un val de isterie pe Facebook, tanarul fiind apreciat pentru curajul sau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI