Femeia vine cu o explicație halucinantă. Într-un interviu acordat pentru postul local de televiziune Media Sud TV, tânăra spune că a fost obligată să-și abandoneze cei doi copii de 8 luni, respectiv un an și șase luni.

Tânăra a venit la Iași la Teleorman pentru un bărbat cunoscut pe Facebook

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

După cum chiar ea povestește, Lenuța a venit în Teleorman pentru un bărbat cunoscut pe rețelele de socializare. După o relație scurtă, ei i s-a cerut să plece și a ajuns să locuiască cu un alt bărbat cunoscut pe facebook. Tânărul din comuna Vitănești le-a spus oamenilor legii că a luat-o acasă pe femeie, însă ea a plecat să se întâlnească cu un alt bărbat. Acesta ar fi fost și momentul în care a decis să-și abandoneze copiii.

Mama spune că a fost obligată să-și abandoneze copiii

Acum, femeia a povestit, pentru mediasudtv.ro, că un bărbat și o femeie, cu care a luat legătura pe rețelele de socializare, ar fi obligat-o să-și abandoneze copiii.

Fata susține că, după trei zile de discuții cu aceștia pe Facebook, și-a luat copiii și a mers să-i întâlnească pe cei doi, care i-ar fi promis că pot să aibă grijă de copii.

Ajunși la Alexandria, indivizii ar fi vrut să ducă băieții la centrul de plasament din oraș, dar pentru că era închis, i-ar fi cerut mamei să-i abandoneze în fața spitalului.

Lenuța Călin susține chiar că ar fi fost amenințată cu cuțitul înainte de a-i lăsa pe cei doi la poarta spitalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si