Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie! Chiar in aceste momente se face, din nou, reconstituirea crimei din Botosani. Criminalul s-a asezat in genunchi si a aratat ce s-a intampla cu adevarat. Procurorii sunt inmarmuriti!

Autorul crimei din Botosani s-a intors la locul oribilei fapte. El a mers insotiti de procurori si criminalisti pentru reconstituire.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Ionel s-a intors in padurea unde a ucis-o pe Petronela. In urma cu 10 zile, cei doi au mers in locul respectiv pentru a realiza o sedinta foto. Petronela a fost nemultumita de pozele facute de Bogdan si i-a reprosat acest lucru. Apoi s-au luat l-a cearta, iar tanara i-a spus ca iubita lui este urata si grasa. Cuprins de furie, acesta a scos un cutit si a injunghiat-o de 32 de ori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Astazi, el a povestit in detaliu cum s-a intamplat oribila crima.

VEZI FOTOGRAFII CU CRIMINALUL DE ASTAZI IN PAGINA URMATOARE

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI