Un caz șocant s-a petrecut, vineri, în Botoșani. După ce și-ar fi ucis soția, un bărbat a încercat să se sinucidă, intrând într-un cap de pod.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Botoșani. Un bărbat și-a lăsat soția într-o baltă de sânge, după care a încercat să se sinucidă

După ani buni de pribegie în străinătate, o femeie din Botoșani a sfârșit ucisă chiar în casa pentru care a muncit din greu.

Principalul suspect este soțul victimei, care ar fi înjunghiat-o cu brutalitate.

După crimă, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă. 

Cine este Liliana, femeia din Botoșani ucisă de soț

Liliana avea 50 de ani și a muncit o bună perioadă în străinătate, împreună cu soțul, ca să-și construiască locuința la care visau, în Botoșani.

Femeia s-a întors definitiv acasă, însă bărbatul era șofer pe TIR și mai pleca în afara granițelor. Când s-a produs tragedia, cei doi erau acasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare ca au avut o discuție mai aprinsă, din cauza fiului, iar barbatul a atacat-o pe femeie cu sălbăticie, cu un cuțit.

liliana botosani

Motivul șocant pentru care Liliana a fost ucisă de soț 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

"S-a apucat de droguri, de aceea s-au certat"

"Ce știm este că au avut un scandal cu băiatul lor, l-au scos afară din casă, au sărit gardul pe aici, cu poliția, înainte de Crăciun", a povestit o vecină.

Potrivit acesteia, era o familie înstărită, cei doi lucrând în Italia.

Ulterior, bărbatul ar fi lăsat-o pe soție într-o baltă de sânge și ar fi încercat să se sinucidă, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.

"Din ce am înțeles, fiul consuma droguri. S-au certat din cauza fiului care consuma droguri. El era plecat acolo, ea a rămas cu băiatul acasă și el s-a apucat de droguri", a relatat un vecin, potrivit Știrile Kanal D.

Fiul de 22 de ani, chemat de polițiști după accidentului tatălui

Polițiștii l-au anunțat pe fiul cuplului, în vârstă de 22 de ani, despre accident, iar băiatul a încercat să dea de mama, dar nu a reușit, așa că a rugat vecinii să vadă ce e cu ea.

Aceștia au sunat și la poliție.

Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului pentru a îi anunța familia de tragicul incident în care a fost implicat. Fiul bărbatului se afla în locuință, fiind în stare de șoc după descoperirea macabră pe care o făcuse.

Tentativă de sinucidere după ce și-a ucis soția

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost implicat în această dimineață într-un grav accident rutier, la intrarea în comuna Ipotești, din județul Botoșani.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul se pare că a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei, a părăsit carosabilul, iar apoi s-a izbit cu mașina într-un copac.

În urma impactului puternic, mașina a fost distrusă complet, iar bărbatul a rămas încarcerat între fiarele mașinii, pentru mai multe ore.

Alertate de un participant la trafic, unitățile de descarcerare au reușit să îl scoată, în viață, pe bărbat, din fiarele mașinii. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu un echipaj SMURD, aflându-se într-o stare foarte gravă. 

După accident, bărbatul a ajuns la spital. Când starea îi va permite, va fi audiat de polițiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si