Tragedia a avut loc pe 20 mai. Cele doua fete erau insotite de iubitii lor. La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului si au ajuns cu masina in lac. Cele doua fete au murit la spital. Baietii au declarat ca una dintre fete se afla la volan.

La aproape doua saptamani de la tragedie, anchetatorii mergand pe firul evenimentului au descoperit adevarul.

Camerele de supraveghere din traseul celor patru tineri au surprins ca la volan nu era niciuna dintre fete.

Anchetatorii spun ca adevaratul sofer nu a recunoscut si a mintit in declaratii pentru ca nu avea permis de conducere. Mai mult, dupa ce a iesit la mal, baiatul a asteptat 20 de minute inainte sa sune la 112.

"Nu stiu, m-am trezit, trageam aer, dadeam din maini, m-a impins aerul afara din masina", este declaratia data de adolescentul de 18 ani, imediat dupa accident.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca tanarul de 18 ani s-ar fi aflat la volanul autoturismului pe care l-ar fi condus, a pierdut controlul asupra acestuia, rasturnandu-se apoi in lacul Ghioroc", a declarat Lorena Radu, purtator de cuvant IJP Arad.

Tanarul a fost arestat pentru 30 de zile.

Un martor a confirmat ca niciuna din cele doua fete, Adelina si Laura, nu era pe locul soferului, atunci cand a sarit sa le salveze din masina scufundata, relateaza observator.tv.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si