Psihiatrii de la Institutul National de Medicina Legala spun ca tanarul nu sufera de vreo afectiune psihica. Mai mult decat atat, analizele au aratat ca nici sub influenta drogurilor nu se afla cand a strigat ca vrea varsare de sange. Concluziile specialistilor adancesc nedumerirea rudelor care au crezut de la bun inceput ca au de-a face cu o inscenare.

Imaginile de imediat dupa atac au ingrozit o tara intreaga: 7 raniti zaceau prabusiti intr-un tabloul de groaza insa strigatele lor de ajutor erau acoperite de cele ale atacatorului

Tanarul care a vrut sa intre cu masina in mall starnea groaza printr-o dorinta morbida:

"Stiu, e foarte grav, spun ca e un vis si trebuie ne trezim. Ne-au spus ca ar fi premeditat, sub nicio forma pt ca el vorbise cu baiatul cu care trebuia sa plece in Anglia si stabilisera", a spus mama tanarului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Baiatul in varsta de 20 de ani e banuit ca planuit unul dintre cele mai infioratoare atacuri din Romania.

Sub pretextul ca vrea sa cumpere o masina, a furat-o de la cel care voia sa i-o vanda, dupa ce l-a atacat cu un cutit si in goana nebuna, a spulberat doi pietoni.

Cu aceeasi dorinta absurda de a face rau, si-a continuat drumul pana la mall-ul din oras unde a intrat in plin intr-un grup de zece oameni.

Inainte si dupa audieri, perceptia generala era una singura: cele mai multe voci sustineau ca tanarul era sub influenta unor substante interzise care l-au facut sa-si piarda simtul ratiunii.

Dupa aproape 4 luni de la atac, rezultatele analizelor si cele ale expertizei psihiatrice efectuata de Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" arata ca atacatorul nu era nici sub influenta drogurilor, nici cu tulburat de o vreo boala psihica.

Cu alte cuvinte, tanarul avea discernamant ceea ce inseamna ca va raspunde penal pentru faptele sale. In acest moment, el este cercetat pentru tentativa omor calificat si tentativa de talharie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si