Vadim MALOGOLOVENKO, fotograful renumit din Ucraina si tovarasul sau, cetatean moldovean, nu tranzitau intamplator tara noastra. Faceau contrabanda cu tigari, spun procurorii, iar sambata veneau din Ungaria catre Satu Mare. De acolo, partenerul de contrabanda  l-a convins pe fotograf  sa conduca spre  satul Cepari, din  Bistrita-Nasaud, spunandu-i ca acolo se vor intalni cu un alt individ.

In realitate, insa,  prietenul lui Vadim voia sa-l ucida intr-un loc retras.  

Angela Sangeorzan, Procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud:
"La iesirea din localitatea Cepari cei doi au oprit autovehiculul in care se aflau, intrand intr-un imobil in constructie, mai intai acest lucru fiind efectuat de catre victima. Din autovehicul inculpatul a luat arma sa cu amortizor si in momenntul in care victima a intrat in imobil, victima a si executat focuri de arma asupra sa."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tocmai pentru ca agresorul avea pistol cu amortizor,  procurorii cred ca tentativa de omor a fost premeditata.

Nimeni din sat n-a auzit cele 6 focuri de arma si nici tipetele fotografului impuscat. 

Fotograful a fost gasit inconstient pe un camp, de un satean care isi lucra pamantul. A fost preluat de un echipaj smurd, insa medicii din Bistrita, vazand ca pacientul are 3 gloante in corp, l-au redirectionat catre un spital din Cluj, aflat la 110 kilometri distanta.

Medicii clujeni au constatat ca victima n-avea leziuni vasculare.

In loc sa-si trateze, totusi, pacientul, doctorii au decis sa-l trimita inapoi la spitalul din Bistrita, inca 110 kilometri. Abia dupa acest ping-pong intre unitatile medicale, barbatul din Ucraina a fost operat. Starea lui este stabila.

Vadim MALOGOLOVENKO s-a nascut in Republica Moldova, dar se mutase cu familia in Odessa. Are o sotie si o fetita de 8 ani. Facea sedinte foto profesionale, iar apropiatii nu inteleg cum a ajuns sa faca trafic ilegal cu tigari. Partenerul sau de contrabanda,  care l-a impuscat cu sange rece, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si