Rodica, sotia lui Ioan Bastea, omul „de legatura” (sau "falsul mostenitor"- dupa cum a stabilit instanta din Romania) in afacerea caselor familiei Iohannis, a deschis, in toamna anului trecut, o procedura de succesiune pe teritoriul Romaniei. Femeia incearca sa recupereze mai multe proprietati care au apartinut familiei sotului ei, inclusiv doua case in Sibiu, ambele piedute in instanta de sotii Iohannis.

Rodica Baseaa si cele doua fiice ale sale (foto: Rise Project)

In septembrie 2016, Rodica Bastea a cerut anularea certificatului prin care Statul Roman si-a inscris dreptul de proprietate asupra mostenirii lui Ghenea Elisiu, avere nationalizata in 1950.
Este, practic, o intoarcere la „momentul 0”, in care proprietatile care au ajuns la sotii Iohannis printr-un contract de vanzare-cumparare, se intorc la vechiul proprietar, respectiv la mostenitorii acestuia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mult, avocatul Rodicai Bastea ar putea sa solicite mutarea procesului in Florida, acolo unde femeia locuieste in prezent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si