Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație în cazul copilul de clasa a III-a rămas singur în școală! Părerile psihologilor nu-i liniștesc pe părinți

Copilul de clasa a III-a din Dâmboviţa, din cauza căruia niciun coleg din şcoală nu mai vrea să vină la cursuri, este un elev normal, iar concluzia vine din partea reprezentanților Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dâmbovița.

Alexandra Costea,

Răsturnare de situație în cazul copilul de clasa a III-a rămas singur în școală! Părerile psihologilor nu-i liniștesc pe părinți

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acesta este un caz cu totul unic în judeţul Dâmboviţa: un copil, elev în clasa a III-a, considerat destul de agresiv, este singurul copil care mai învață în toată şcoala din Valea Voievozilor, comuna Răzvad. 

Elevul în cauză a fost mutat disciplinar de trei ori până în prezent, după ce niciun părinte nu a mai vrut să își trimită copiii la școală. 

Citește și: Doi turiști au vrut să viziteze Budapesta, dar au ajuns la București: „Sincer, București este mai frumos decât Budapesta”

Comunitate de părinți a școlii din Valea Voievozilor transmite că vor să protesteze faţă de prezenţa elevului, despre care spun că este agresiv atât cu elevii cât şi cu cadrele didactice.

Toți părinții celor aproximativ 150 de elevi care sunt înscriși la această școală nu își mai aduc copiii la ore, totul din cauza acestui elev de clasa a III-a. 

Elevul se comportă agresiv atât cu colegii cât și cu profesorii

Ministerul Educației s-a sesizat în acest caz și a trimis o delegație care să rezolve situația.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Reprezentanta Centrului de Resurse Educationale din județ a transmis că elevul a fost evaluat și nu are nicio problemă de natură comportamentală.

Citește și: Alertă la o școală din Constanța. Peste 700 de elevi și profesori, evacuați în urma unui incendiu

"Nu este un copil agresiv! În săptămâna aceasta, toți colegii care au lucrat cu el au spus că este un copil cu care se poate desfășura", a afirmat Eugenia Șetreanu, director general CJRAE Dâmbovița.

"Datoria noastră ca instituție de învățământ este aceea de a integra acest copil și de a-i asigura dreptul la educație.

Acest copil va beneficia de supraveghere suplimentară din partea unui consilier școlar pus la dispoziție de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională", a adăugat Florian Lixandru, secretar de stat Ministerul Educației, conform jurnaliștilor de la  stirileprotv.ro

.

Părinții din Valea Voievozilor susțin că își vor transfera copiii la altă școală, dacă băiatul cel nou nu va fi mutat.

Citește și: Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI