O informație nouă în cazul crimei din București a dat peste cap întreaga anchetă! Se pare că Paul Bușe, tatăl patroanei lui Beatrice  era îndrăgostit de ea, lucru susținut de mama și de mătușa victimei.

Declarații șocante ale mamei lui Beatrice

Joi a avut loc incidentul care a șocat o întreagă țară! Procurorii au stabilit până în acest moment că bărbatul a venit la magazinul alimentar aflat în complexul comercial Postăvaru, din Sectorul 3 la ora 9 și jumătate dimineața și ar fi stat doar 10 minute în interior.

Paul Bușe, în vârstă de 72 de ani ar fi lovit-o de mai multe ori cu cuțitul pe Ioana Beatrice, iar mai apoi a folosit și o drujbă.

ccc

Crima București

Paul Bușe a fost arestat preventiv, după ce a comis crima de joi, în București.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în Neamț! Administratorul unui liceu a fost găsit fără suflare în propria casă. Bărbatul de 63 de ani ar fi fost legat și torturat

Bărbatul de 72 de ani plănuise să o omoare pe tânăra însărcinată

Anchetatorii mai susțin că individul ar fi premeditat totul. Mai mult el s-a baricadat și cu tânăra în magazin pentru a-și duce planul sinistru la bun sfârșit.

El ar fi acuzat-o pe Beatrice că ar fi furat în repetate rânduri din magazin. După aproximativ o oră de la crimă, Paul Bușe s-a prezentat la Secția 12 de Poliție pentru a povesti faptele făcute. Inițial el a spus ca motivul crimei a fost că a prins-o pe fata furând din magazin, însă mai apoi a refuzat să mai dea declarații susținând că doar el, fata și Dumnezeule știu ce s-a întâmplat între ei. 

Ioana Beatrice, în vârstă de doar 23 de ani era însărcinată în trei luni și abia aștepta să își aducă pe lume copilul.

Crimă București

Rudele Ioanei Beatrice au făcut mărturisiri șocante despre Paul Bușe.

[Sursa foto: Colaj Observator & Facebook]

Citește și: Caz șocant! O angajată a unui bar din Satu Mare a fost violată de un bărbat necunoscut. Cum a fost prins individul

Paul Bușe este acum arestat preventiv și riscă cea mai grea pedeapsă pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si