De doi ani de zile, Florin si reverendul Phillip traiesc o frumoasa poveste. Nu chiar de iubire, spune romanul, ci mai degraba una bazata pe respect si intelegere. Tocmai de aceea vor sa faca urmatorul pas, dar nu e chiar o casatorie, se pare.

Florin Marin: "O sa fie o casatorie civila.

El vrea, pentru ca am stat atatia ani impreuna, pentru ca vrea sa imi fie securizata viata si sa nu duc lipsa de nimic."

Cu alte cuvinte, in momentul in care preotul va trece la cele vesnice, Florin ii va fi mostenitor. Dar de aici si pana la revolta starnita in cadrul Bisericii Anglicane e drum lung.

Florin Marin: "Noi am vrut sa inteleaga Biserica ca nu vrem sa schimbam regulile Bisericii, nu vrem sa fim obsceni, nu ne vom casatori intr-o biserica."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

VIN IN ROMANIA. DAR NUMAI IN VACANTA

Florin Marin: "In Anglia toata lumea ne iubeste. Cum sa plece cineva dintr-o tara normala si o tara libertina si sa vina intr-o tara in care… stim foarte bine, in Romania, deocamdata, trebuie sa mai moara 3 generatii."

Informatiile prezentate de presa britanica ar fi eronate, mai spune Florin. Cuplul va ajunge, intr-adevar, in Romania, peste vreo 2 saptamani, dar doar pentru o vacanta.

Florin Marin:" A, ca venim in Romania, acum venim pe timp de vara, ca e frumos si-asa, dar noi ne vom intoarce in Anglia, avem de calatorit."

Nici ideea ca ar fi un "vanator de avere" nu ii place lui Florin.

Florin Marin:  "Haideti sa fim seriosi, cate vedete din Tara Romaneasca n-au avut oameni bogati si batrani, cu care s-au casatorit si asa?"

Deocamdata, cei doi nu si-ar putea oficializa relatia in Romania, deoarece legea parteneriatului civil nu a fost votata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si