Mii de oameni au fost in pericol la sfarsitul anului trecut, cand au aparut probleme in 3 intersectii mari din capitala. Hackeri rau intentionati ar fi atacat sistemul de semaforizare din capitala- anuntau la finele anului trecut autoritatile locale! Expertizele facute de anchetatori arata, insa, ca lucrurile nu ar sta chiar asa.

Pentru a se stabili cu exactitate daca a fost vorba de o mana criminala, asa cum spune primaria, sau de o defectiune tehnica, asa cum cred anchetatorii, noi probe au fost ridicate in ultimele zile.

De altfel, situatia pe care bucurestenii o intalnesc pe strazi, aproape la orice pas, vine in sprijinul procurorilor si politistilor. Pericolul este urias mai ales pentru copii!

Aceste cabluri, de exemplu, permit functionarea a doua semafoare pentru autoturisme si a unuia pentru pietoni pe Calea Grivitei. Un bulevard cu 6 benzi de circulatie. Iata cum oricine poate ajunge la ele! Ne mutam la intesectia Soselei Alexandria cu strada Margeanului, o zona aglomerata, cu multe masini si la fel de multi pietoni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Toate semafoarele de aici au cate o problema. Notiunea de jungla urbana o intelegem si din astfel de imagini.

Cutii metalice, unele dintre ele cu avertismente legate de pericolul electrocutarii… deschise. Capacele de pe stalpi au disparut de multa vreme. Ce putem face fiecare dintre noi este sa ne ferim de cablurile aflate la vedere si sub nicio forma sa nu lasam copiii sa se joace in preajma lor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si