Gabriela Balan spune ca a avut un conflict cu o alta femeie din magazin, care i-ar fi facut remarci rasiste. In plus, cand au sosit oamenii legii lucrurile au fost la fel de dure, mai ales ca, spune femeia, politistii i-ar fi vorbit urat si, din nou, s-ar fi facut remarci rasiste la adresa ei, potrivit spynews.ro.

”Doamna,

eu nu am batut copilul, sunt camere de luat vederi, de ce mintiti?” El (n.r. – politistul): ”Taci, fa, cioaro, din gura! C-asa sunteti voi, ciorile! Pune, ma, catusele de mana!”, a spus Gabriela Balan, potrivit sursei citate.

Femeia a recunoscut ca a muscat un politist, iar pe un altul l-a lovit cu o palma din cauza ca ar fi injurat-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"L-am muscat de picior. Eram in legitima aparare! Am dat in domnul politist pentru ca m-a luat de mana si ma injura. Nu i-am dat cu pumnul, cum a spus dansul, i-am dat cu palma. Peste fata i-am dat cu palma! Ca i-am spus ”nu face chestia asta, sa imi pui catusele de mana de fata cu copilul! Copilul va merge frumos acasa, eu voi merge frumos la politie si-ti voi da datele personale!", a mai declarat femeia.

Gabriela Balan sustine ca a fost agresata de oamenii legii inclusiv in masina politiei, in drum ce mergeau spre sectie.

"Nu sunt camere de luat vederi in masina. Domnul politist care conducea mi-a dat cu pumnul in fata. M-a scuipat, l-am scuipat si eu, tot in legitima aparare. M-a dat cu capul de geam si tot injura si atunci i-am dat si eu o palma si celuilalt, pe fata.

Deci, la amandoi! Ca ei nu se potoleau, injurau, chiar m-au batut! Ei nu o sa recunoasca chestia asta, ca e normal", a mai spus Gabriela Balan.

Gabriela Balan vrea sa-i dea in judecata pe cei doi politisti in urma incidentului care a avut loc in mall, mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si