Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie in cazul femeii care a muscat un politist, intr-un mall din Bucuresti: “M-au scuipat. Voiam sa ma apar”

Gabriela Balan, femeia care a fost acuzata ca si-a abuzat copilul de cinci ani si care a muscat un politist de picior, a declarat ca a recurs la acest gest pentru a se apara.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Balan spune ca a avut un conflict cu o alta femeie din magazin, care i-ar fi facut remarci rasiste. In plus, cand au sosit oamenii legii lucrurile au fost la fel de dure, mai ales ca, spune femeia, politistii i-ar fi vorbit urat si, din nou, s-ar fi facut remarci rasiste la adresa ei, potrivit spynews.ro.

”Doamna, eu nu am batut copilul, sunt camere de luat vederi, de ce mintiti?” El (n.r. – politistul): ”Taci, fa, cioaro, din gura! C-asa sunteti voi, ciorile! Pune, ma, catusele de mana!”, a spus Gabriela Balan, potrivit sursei citate.

Femeia a recunoscut ca a muscat un politist, iar pe un altul l-a lovit cu o palma din cauza ca ar fi injurat-o.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"L-am muscat de picior. Eram in legitima aparare! Am dat in domnul politist pentru ca m-a luat de mana si ma injura. Nu i-am dat cu pumnul, cum a spus dansul, i-am dat cu palma.

Peste fata i-am dat cu palma! Ca i-am spus ”nu face chestia asta, sa imi pui catusele de mana de fata cu copilul! Copilul va merge frumos acasa, eu voi merge frumos la politie si-ti voi da datele personale!", a mai declarat femeia.

Gabriela Balan sustine ca a fost agresata de oamenii legii inclusiv in masina politiei, in drum ce mergeau spre sectie.

"Nu sunt camere de luat vederi in masina. Domnul politist care conducea mi-a dat cu pumnul in fata. M-a scuipat, l-am scuipat si eu, tot in legitima aparare. M-a dat cu capul de geam si tot injura si atunci i-am dat si eu o palma si celuilalt, pe fata. Deci, la amandoi! Ca ei nu se potoleau, injurau, chiar m-au batut! Ei nu o sa recunoasca chestia asta, ca e normal", a mai spus Gabriela Balan.

Gabriela Balan vrea sa-i dea in judecata pe cei doi politisti in urma incidentului care a avut loc in mall, mai adauga sursa citata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI