Femeia nu si-a urmat tratamentul medical si nici nu s-a mai prezentat la control in luna mai, asa cum primise recomandare in biletul de externare din Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova.

Irina Plesa a fost internata in luna martie a acestui an 11 zile in Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova.

Reprezentantii unitatii medicale spun ca femeia nu a mai revenit la control.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Din martie, pacienta nu s-a prezentat niciodata la control si niciodata nu s-a prezentat in ambulatoriu de specialitate (…) In cazul acestei paciente internarea s-a facut voluntara. Noi nu avem dreptul sa obligam un pacient sa isi faca tratamentul, decat in exceptia ca a infaptuit un act penal, iar judecatorul, printr-o hotarare judecatoreasca, ii impune tratamentul respectiv.", a precizat Ramona Malin, purtator de cuvant si director medical al Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova.

In aceste momente mama criminala a fost transferata la unitatea medicala a Penitenciarului Jilava pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si