Mama fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și: VIDEO- Interpol mobilizat: Marcel Ilie Serbuc, suspect în cazul fetei de 12 ani, găsite decedate în lada canapelei, este căutat în toată lumea

Concubinul femeii, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria "periculos".

Potrivit ultimelor informaţii, suspectul, care s-ar afla în prezent în Olanda, i-a mărturisit mamei sale că a ucis-o pe fiica fostei concubine.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, mama Anamariei a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din această declaraţie nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei. În consecinţă, anchetatorii au lăsat-o în libertate, ea având calitatea de martor.

Principalul suspect și-ar fi mărturisit crima

Bărbatul suspectat de uciderea fetiiţei i-a spus propriei mame că a făcut ”un lucru foarte grav”, a omorât-o pe fiica concubinei sale, potrivit News.ro.

Conform achetatorilor, el ar fi povestit că a avut un conflict cu fetița, a împins-o și ea s-ar fi lovit de marginea căzii, a început să sângereze şi să tremure.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Mama fetiței de 12 ani a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul. Femeia a ajuns în România

Totuși,, în urma autopsiei, a rezultat că moartea fetei ”a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.

Fosta soţie a bărbatului a afirmat că acesta avea accese de gelozie, era violent, a ameninţat că o omoară, după care o va băga într-un sac şi o va arunca într-un canal.

Femeia a susţinut că fostul soţ obişnuia să fie agresiv şi cu fiul său minor, pe care-l lovea cu furtunul în zona capului, fapt ce a determinat mai multe probleme în dezvoltarea acestuia.

Suspectul Marcel Ilie Serbuc, dat în urmărire internațională 

Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Marcel Ilie Serbuc, concubinul fetei de 12 ani, găsită decedată în lada canapelei dintr-o locuință din Sectorul 4.

Bărbatul este acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, potrivit Poliția Română și este căutat de Europol, încadrat la categoria „periculos”.

Cum a fost găsit cadavrul fetiței de 12 ani

Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Din primele informaţii, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună, iar femeia a fost depistată marţi în Catalunya- Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si