Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație în cazul fetiței de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele

Mama fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori, după o audiere-maraton. Bărbatul suspectat de uciderea fetiiţei i-ar fi spus propriei mame că a făcut ”un lucru foarte grav”, a omorât-o pe fiica concubinei sale.

Sorin Negru,

Răsturnare de situație în cazul fetiței de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și: VIDEO- Interpol mobilizat: Marcel Ilie Serbuc, suspect în cazul fetei de 12 ani, găsite decedate în lada canapelei, este căutat în toată lumea

Concubinul femeii, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria "periculos".

Potrivit ultimelor informaţii, suspectul, care s-ar afla în prezent în Olanda, i-a mărturisit mamei sale că a ucis-o pe fiica fostei concubine.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, mama Anamariei a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din această declaraţie nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei. În consecinţă, anchetatorii au lăsat-o în libertate, ea având calitatea de martor.

Principalul suspect și-ar fi mărturisit crima

Bărbatul suspectat de uciderea fetiiţei i-a spus propriei mame că a făcut ”un lucru foarte grav”, a omorât-o pe fiica concubinei sale, potrivit News.ro.

Conform achetatorilor, el ar fi povestit că a avut un conflict cu fetița, a împins-o și ea s-ar fi lovit de marginea căzii, a început să sângereze şi să tremure.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Mama fetiței de 12 ani a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul. Femeia a ajuns în România

Totuși,, în urma autopsiei, a rezultat că moartea fetei ”a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.

Fosta soţie a bărbatului a afirmat că acesta avea accese de gelozie, era violent, a ameninţat că o omoară, după care o va băga într-un sac şi o va arunca într-un canal.

Femeia a susţinut că fostul soţ obişnuia să fie agresiv şi cu fiul său minor, pe care-l lovea cu furtunul în zona capului, fapt ce a determinat mai multe probleme în dezvoltarea acestuia.

Suspectul Marcel Ilie Serbuc, dat în urmărire internațională 

Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Marcel Ilie Serbuc, concubinul fetei de 12 ani, găsită decedată în lada canapelei dintr-o locuință din Sectorul 4.

Bărbatul este acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, potrivit Poliția Română și este căutat de Europol, încadrat la categoria „periculos”.

Cum a fost găsit cadavrul fetiței de 12 ani

Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Din primele informaţii, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună, iar femeia a fost depistată marţi în Catalunya- Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI