Apar noi informații în cazul lui Cătălin Cherecheș, fostul edil din Baia Mare. Acesta ar putea scăpa de condamnarea la cinci ani de închisoare pentru luare de mită.

Cătălin Cherecheș, audiat vineri prin videoconferință

În acest caz, Curtea de Apel Cluj i-a admis fostului edil contestația în anulare împotriva deciziei de condamnare, potrivit Realitatea.net.

Vineri, Cătălin Cherecheș  a fost audiat prin videoconferință de judecătorii Curții de Apel Cluj.

Aceștia au luat decizia că există motive temeinice pentru a se admite contestația în anulare.

Citește și: Decizie neașteptată din partea lui Cătălin Cherecheș! De ce a dat în judecată România la CEDO?„Cu siguranţă nu a avut dreptul”

Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnare la închisoare

Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnare la închisoare

Fostul edil din Baia Mare a invocat faptul că judecătoarea care l-a condamnat nu ar fi compatibilă, având în vedere că mama acesteia a fost implicată în denunțul făcut de socrii fostului edil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, acesta le-a mai spus magistraților că a fost condamnat pe infracțiuni deja prescrise la momentul la care decizia definitivă s-a luat. 

Judecătorii au luat decizia de admitere în principiu a contestației în anulare, urmând ca decizia definitivă să fie luată pe 18 aprilie. 

Fostul edil din Baia Mare a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Pe data de 24 noiembrie 2023, Cătălin Cherecheș a primit sentința de 5 ani de închisoare cu executare, fiind găsit de judecători vinovat, în cazul de luare de mită în care era acuzat.

Citește și: VIDEO-Primarul fugar, Cătălin Cherecheș, cere condiții în arest, la scurt timp de la venirea în țară

Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnare la închisoare

Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnare la închisoare

Imediat după pronunțarea sentinței, Cătălin Cherecheș a părăsit țara. Câteva zile mai târziu, fostul edil a fost găsit și reținut în orașul Augsburg, din Germania.

Acesta a fost prins în urma unei colaborări între Poliţia Română şi Poliţia Germană. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională și a fost prins de autorități în cursul serii de marți, 28 noiembrie 2023, în orașul Augsburg. 

Cătălin Cherecheș a ajuns pe teritoriul României pe 19 martie 2024.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si