Polițiștii l-au arestat vineri pe asistentul personal al lui Fahim Saleh, cel care a fost găsit dezmembrat în apartamentul său din New York. Suspectul principal, Tyrese Devon Haspil, de 21 de ani, locuiește în Brooklyn și a fost acuzat oficial de crimă.

Citeste si: Raed Arafat anunță că sâmbătă vom avea aproape 900 de noi cazuri. Spitalele din București nu mai au locuri la ATI

Publicația americană Daily News a raportat că Saleh a descoperit că Haspil furase 100.000 de dolari de la el și i-a cerut socoteală. Saleh nu a raportat furtul polițiștilor și a stabilit cu Haspil un plan de rambursare pentru a-și recupera banii, potrivit unor surse din anchetă.

Citeste si: A scăpat cu viață din mașina în flăcări, dar a căzut mortal în prăpastie, alergând după ajutor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Oamenii legii au declarat la Daily Beast că au apelat la Haspil după ce au găsit mesaje în care Saleh îl acuza că i-a furat banii. Aceștia au mai spus că, după ce a efectuat un control cu cardul de credit, au aflat că cardul lui Haspil a fost folosit pentru a cumpăra un ferăstrău și produse de curățare, precum și bilete călătorie către locul crimei.

Cazul șocant al Fahim Saleh

Un antreprenor milionar din domeniul IT a fost ucis într-un mod șocant. Cadavrul lui Fahim Saleh, fondatorul companiilor Gokada și Pathao, a fost găsit decapitat și dezmembrat în apartamentul milionarului din New York.

Citeste si: A scăpat cu viață din mașina în flăcări, dar a căzut mortal în prăpastie, alergând după ajutor

Potrivit rapoartelor din presa americană, filmările CCTV din clădirea în care locuia Saleh au arătat că Fahim Salem a intrat într-un lift cu un bărbat care purta o mască. Se presupune că trupul său a fost decapitat și dezmembrat cu un ferăstrău electric plasat în apropiere. O sursă fără nume din forțele de ordine a declarat pentru New York Post scena crimei arăta ca o crimă „profesionistă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si