Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situaţie în cazul militarului ucis în accident. Şoferul vinovat, care a fugit iniţial de la locul faptei, cercetat în libertate

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Soferul din Constanta care l-a omorat in accident pe un tanar militar va fi cercetat in libertate. Totul desi barbatul a fugit de la locul accidentului, fara macar sa sune pentru ajutor. Fruntasul Cosmin Duca n-a avut nicio sansa de supravietuire, fiind spulberat in teribilul accident. Maine, la inmormantarea sa, vor veni toti cei care i-au fost colegi la Fortele Navale Romane.

Tacut si cu privirea in pamant, soferul care a provocat moartea militarului Cosmin Duca a aparut astazi in fata instantei. Judecatorii au decis ca barbatul sa fie  cercetat sub control judiciar, timp de 60 de zile.

Sambata noapte, individul a condus cu o viteza ametitoare pe sosea, spulberandu-l pe tanarul  angajat la fortele navale, care traversa prin loc nepermis.

"Militarul a vrut sa traveseze soseaua in dreptul semnului care indica faptul ca urmeaza o trecere de pietoni, Barbatul a fost lovit in acest loc, insa medicii i-au gasit trupul neinsufletit la o distanta de 100

de metri.", a explicat Daniel Savapol, reporter Ştirile Kanal D.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dupa impactul puternic, presupusul vinovat n-a sunat la 112, ci  a fugit pe jos de la locul accidentului.

Fugarul  s-a intors, insa,  imediat din drum. Avea  un singur scop: sa-si ia  masina cu care il lovise mortal pe militar si s-o duca la casa parintilor sai. 

Barbatul de 32 de ani nu are antecedente penale. Are un copil si o sotie insarcinata a doua oara.

Cu ea era in masina in noaptea tragediei

"In urma audierilor, anchetatorii au aflat ca barbatul venea duminica dimineata din Techirghiol, acolo unde participase la o petrecere. Mai intai a lasat-o pe sotia sa acasa, apoi si-a continuat drumul catre Constanta.", a spus reporterul Ştirile Kanal D.

Nu se stie incotro se grabea soferul, la 5 dimineata, pe strazile orasului Cert e un lucru: atat familia lui, cat si cea a tanarului militar sunt distruse dupa aceasta tragedie.

Toti colegii Fruntasului Cosmin Duca vor participa la inmormantare.

"A fost un om implicat, respectuos, era devotat in tot ceea ce facea la nava si am avut o relatie foarte buna cu el toti colegii. Voia sa avanseze cat mai mult in cadrul Fregatei Regele Ferdinand.", locotenent Andrei Zamfir, comandant grup de lupta.

Militarul in varsta de 22 de ani va fi inmormantat maine, la Tulcea, in satul in care a copilarit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI