Parintii si copilul au mancat de la acelasi fast-food si s-au simtit cu totii rau. A fost solicitata o ambulanta, iar micutul a fost dus la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals, unde s-a stins din viata.

Dupa mai bine de patru luni de la deces, anchetatorii au gasit explicatia.

Desi parintii au mers la controale regulate, medicii pediatri au spus ca era un copil clinic sanatos. In urma rezultatele de la IML a iesit la iveala un secret tulburator. La cauza decesului este mentionat faptul ca micutul suferea de o boala autoimuna, potrivit evz.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tatal copilului spune ca micutul nu a avut vreun simptom si nu s-a plans niciodata de vreo durere.

„Nu a zis niciodata „Au! Ma doare!”. A luat antibiotic doar de doua ori in viata. A fost un copil sanatos, dus la doctor si crescut cu grija”, a spus tatal indurerat potrivit evz.ro.

Un medic pediatru a explicat cum poate o boala autoimuna sa o

ia o viata.

„Bolile sistemului imunitar sunt adesea greu de diagnosticat, mai ales la o varsta frageda cand simptomele nu apar sau sunt puse pe seama cresterii. Adesea, aceste boli sunt descoperite accidental la examenele imagistice si testele de laborator. Boala autoimuna, suprapusa cu o intoxicatie alimentara, poate duce la deces. Cazurile sunt, intr-adevăr rare, dar exista. Un sistem imunitar deficitar sau slabit rezerva complicatii neplacute si in cele mai banale cazuri, precum virozele”,

a explicat un medic pediatru pentru evz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si