Moartea artistului Mile Povan a întristat comunitatea din Arad, dar și oamenii din toată țara. Mihai Leric a încetat din viață în urmă cu aproximativ două săptămâni în casa lui Arad, chiar după ce se externase din spital pe semnătură. Fratele lui l-a găsit fără suflare, însă medicii nu l-au mai putut readuce la viață.

Iubită Mile Povan mesaj

El este Mile Povan.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Patronul de 72 de ani care a ucis-o pe tânăra însărcinată într-un magazin din Capitală și-a recunoscut fapta: ”Nu regret”

Iubita lui Mile Povan, dezvăluiri despre moartea artistului

Cântărețul în vârstă de 31 de ani ajunsese pe mâna medicilor, după ce s-ar fi simțit rău. Specialiștii i-ar fi făcut niște perfuzii, iar mai apoi, bărbatul a cerut să fie lăsat acasă. Vestea tristă a venit ca un trăsnet, mai ales că nimeni nu-l știa pe Mihai cu probleme de sănătate. În continuare sunt așteptate și rezultatele toxicologice, care vor arăta cu exactitate substanțele ingerate de acesta, după ce au existat niște speculații potrivit cărora artistul ar fi luat niște pastile pentru slăbit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai apoi, niște voci ar fi spus că uleiurile esențiale i-ar fi adus de fapt sfârșitul.

Iubita lui, Roxana, spune că placa de aterom s-ar fi oprit la nivelul inimii artistului, ceea ce i-a adus decesul.

”Cu durere în suflet, doresc pacea omului pe care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile. 

În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea. Înțelept, a urmat sfatul medicului, începând să completeze deficiențele identificate, precum vitamina D și omega 6, optând pentru soluții naturale.  Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie”,  a fost mesajul Roxanei Gui postat pe pagina de Facebook.

Iubită Mile Povan mesaj

Ea este Roxana, iubita lui Mile Povan.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Trei comercianți s-au luat la bătaie în Botoșani. Ca arme, bărbații au fost folosit flori și ghivece

Mile Povan a fost condus pe ultimul drum  pe data de 1 martie de familie și de colegii lui, care i-au cântat la căpătâi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si