Profesorul Beliș, un reputat medic legist, a făcut declarații șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu în accidentul de la Săcele, județul Constanța. Plecând de la comunicatul oficial al Parchetului, profesorul Beliș a declarat într-o emisiune tv cum au fost leziunile cauzatoare de moarte ale lui Răzvan Ciobanu.

”La asemenea traumatisme, din ce am auzit și am văzut, moartea s-a produs rapid și a fost dură.

Impactul a fost abdominal din ceea ce rezultă din concluziile făcute publice în comunicatul Parchetului. Leziunile acelea sunt caracteristice unui impact frontal, mai exact toraco-abdominal inferior”, a precizat dr Vladimir Beliș.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Medicul legist a mai făcut o afirmație șocantă, care răstoarnă teroria conform căreia dacă purta centură este foarte probabil ca Răzvan Ciobanu să fi scăpat teafăr. ”La viteza aceasta, centura nu putea să-l protejeze. Puteau să fie alt tip de leziuni”, a declarat dr. Beliș, fost director al Institutului de Medicină Legală.

Citeste si: Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat de anchetatori: ”Nu ştiam că pleacă la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat”

Citeste si: Declarația emoționantă a lui Cătălin Botezatu: "Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne..."

Citeste si: Ilinca Vandici a plâns în hohote la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Imagini cutremurătoare

Cauzele morții lui Răzvan Ciobanu, conform Parchetului

Iată ce scrie în comunicatul Parchetului în legătură cu toate cauzele morții lui Răzvan Ciobanu. ”Organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost agresivă și s-a produs prin

anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală. Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin  comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si