Ceea ce ieri parea un caz de abuz asupra unui copil, astazi, avocata mamei vine cu declaratii care rastoarna tot cazu!

"Eu nu as zice ca l-a batut sau ca l-a muscat. Probabi, el a fost un gest defensiv. S-a aparat de ce? Baiatuil a mai avut gesturi nerocrespunzatoare fata de mama".

Apararea da de inteles ca mama e, de fapt, victima.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totusi, medicii au spus clar: baiatul adus de politisti la camera de garda era plin de vanatai si, posibil, de muscaturi. Acelasi lucru il sustin si cei de la protectia copilului, care-au reusit sa obtina, in instanta, scoaterea lui din familie.

Corina Dragan-purtator de cuvant DGASPC Gorj: copilul a fost agresat fizic si verbal de mama lui. Este un copil extrem de bun. cate nu numai ca are numai medii de 10, dar este si olimpic.

Si-atunci, de la ce ar fi izbucnit ingrozitoarea bataie, care i-ar fi scos din case pe vecini?

" Copilul nu si-a dorit sa mearga sa sustina un proiect la o anumita disciplina, mama a insistat foarte mult sa fie prezent, a considerat ca nu e suficient de pregatit nu a vrut sa o dezamageasca pe mama, nu a vrut sa mearga la scoala in acea zi".

"In ceea ce poriveste persaoana mamei, o cunosc de cand era copil, stam in acelasi cartier,  singura ei greseala cu ghiliele este ca si-a dedicat vioata acestuo copil. l-a supravegheart, l-a indrumat, copilul nu face lectiile fara ea si datorita acestei supravegheri atente, copilul are rezultate de exceptie pe care le are", spune avocatul.

Doar ca pretul platit pentru notele exceptionale ar fi fost bataile crunte, incasate de elevul olimpic, spun vecinii si cei de la DGASPC.  Astazi, mama a fost decazuta din drepturile parintesti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si