Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a dezvăluit noi detalii în cazul polițistului care a accidenta-o mortal pe fetiță. Bărbatul este în prezent judecat pentru comiterea a două infracțiuni deosebit de grave.

Citeste si: Polițistul care a dat cu mașina peste Raisa nu va fi supus testului poligraf. Cererea înaintă de avocatul Adrian Cuculis a fost refuzată

Conform certificatului emis de INML, Marina, colega Raisei, cea cu care se afla în momentul tragediei, are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în urma impactului.

Este motivul pentru care, acum, polițistul va fi judecat și pentru vătamare corporală.

Polițistul este judecat pentru vătămare corporală

„Documentul medico-legal a fost ridicat de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1. Insitutul Naţional de Medicină Legală a constatat că sunt necesare 100 de zile de îngrijiri medicale pentru  ca Marina să revină la forma iniţială, din punct de vedere medical. Ei bine, lucrurile nu vor rămâne chiar aşa, pentru că dacă va fi necesară o reevaluare se va întâmpla şi lucrul acesta ceva mai târziu, însă, în momentul de faţă discutăm inclusiv despre săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Au existat emoţii pe tot parcursul acnhetei şi cât am aşteptat acest certificat medico-legal. Le-am comunicat şi celor din familia Marinei că este posibil, dacă acest certificat medico-legal să nu evidenţieze că faptul că are nevoie de mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale.

Citeste si: Un focar de Covid a fost confirmat în judeţul Timiş, după mai bine de o lună

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din document reiese că viaţa i-a fost pusă în pericol şi nu am fi discutat despre o vătămare corporală şi poliţistul Popescu ar fi fost cercetat doar pentru acea ucidere din culpă. El este acum pasibil de a primi o pedeapsă şi vorbim de pedeapsa maximă, de 8 ani de zie, pentru că sunt două infracţiuni. Vorbim de infracţiunea de ucidere din culpă şi astăzi, odată cu acest document se adaugă şi infracţiunea de vătămare corporală.

Probabil că săptămânile viitoare ar trebui să âl vede ăe Popescu trimis în judecată de către procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Marina face recuperare pe toate planurile. Un asemenea accident nu poate fi uitat şi probabil o să se gândească toată viaţa ei la acest accident şi cum şi-a pierdut cea mai bună prietenă, dar recuperarea fizică este săptămânală. Importantă este şi recuperarea psihică, pentru că la ea o să dureze ceva timp până se va recupera defintiiv", a previzat avocatul Adrian Cuculis, pentru jurnaliștii de la Antena 3.

Cum a avut loc tragedia de pe strada Laminorului

Pe data de 13 ianuarie 2022, Raisa, o fetiță în vârstă de 11 ani, împreună cu prietena sa, Marina, au fost lovite violent de un polițist pe trecerea de pietoni. Acesta circula cu viteză, pe o strada Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, având doar semnalele luminoase aprinse.

Citeste si: 152 de cadavre ale unor combatanţi ucraineni au fost descoperite într-un furgon în oţelăria Azovstal

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cele două fete se aflau pe trecerea de pietoni, însă nu le-a fost acordată prioritate. Raisa a murit pe loc, iar cealaltă a fost transportată la spital cu răni foarte grave la un picior. Raisa a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 22 ianuarie 2022.

Mai multe persoane au ieșit, la acea vreme, în stradă, revoltați de cele întâmplate.

Citeste si: Noi detalii în cazul româncei dispărută de 80 de zile în Italia. Sângele ei a fost găsit în mașina iubitului italian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si